Ruohonvarret heiluen tuulen
niin kiireisen mukana
Pisaroita tippuen
alas
alas
Syksyn punaiset lehdet
kauniit ja kuihtuneet
kuin eksyneet sielut
odottaa unta talven
Vaihtuen
haihtuen
väreistä toiseen
pysyen kauniina kaiken aikaan
kohta lumi kaunis,
luoden hiljaisuuden
ajan hetken
unen kauneimman,
luonnon peittelee
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi