Kuluttaja

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaimeat voihkinnat jäävät kummittelemaan ilman ja kuoren väliin.
Se inhottaa isäntäkasvin jokaista solua.
Lahoamisprosessi käynnistää vuotoa muistuttavan virtauksen.

Tip, tip, vuotaa
Tip, tip, kuihtuu

Pisarat tippuvat lattialle, höyrystyvät osuessaan saumoihin.
Saumat alkavat tuottamaan hometta ja isäntä voi pahoin.
Isäntäkasvi lahoaa ja vapauttaa lisää myrkyllisiä toksiineja.
Ilma saastuu ja hengittäminen tuntuu kuristukselta.

Parasitoidi
Parasitoidi

Vuoto voimistuu ja eliö saa lisää elinvoimaa.
Isäntäkasvi havaitsee muutoksia,
mutta jatkaa eläimellisiä aktiviteettejaan.

Parasitoidi
Parasitoidi

Isäntäsi on murhattu ja sinä olet syyllinen.

oletus

Kommentit

Erilainen ja todella mielenkiintoinen runo.
Kiitos paljon! :-)
Enpä ole ennen tavannut runoa jossa suurinta osaa näistä sanoista olisi esiintynyt. Jatka siis samaa rataa, tuntuu toimivan!
Kiitos. Tämä runo on yksi niistä harvoista, johon olen myös itse varsin tyytyväinen!
 

Käyttäjän kaikki runot