Kielletty suudelma

Runoilija Haavemaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailma on muuttunut ja kadonnut ja niin myös minä tästä paikasta kirjoittelemasta runoja.
 

Minun elokuvassani ei ole kohtauksia,
vain

Suudelma

Pimeyteen vajonneille
syntisille huulille

Kosketus
kielletylle

hohtavan valkoiselle iholle

Masennukseen vajonneelle
se on

parantavaa
tuskaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot