Katsoit silmiin ja hurmasit,
tulit luokse ja suutelit.
Hellit käsilläsi,
rakastit huulillasi
veit taivaaseen asti
ja korkeammallekin,
kunnes sitten iski karu totuus.
Onneksi sinä kuulut karuun totuuteen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi