Mitä tänne jää kun mä lähden täältä,
kun mä kuolen
kysyi radio hiljaa
ja minä vastasin
tyhjyys.
Selite:
tämä runo sis ei´liity cheekiin mitenkään. En tosiaan jäisi tyhjyyteen jos se lähtisi, ajatelkaa laajemmin siis ^^
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi