Näkökulmakysymys

Runoilija Duende

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verrattavissa vähäunisen viikonlopun jälkeiseen maanantaiaamuun
 

Ympäröi minua
virtaa keuhkoihini
pistelee
Puristaa minut
kylmään syliinsä
hukuttaa

Ympäröi minua
soljuu lävitseni
täyttää
sulkee minut
rauhaisaan syliinsä
tuudittaa

Selite: 
Pitkästä aikaa lisäys :) Tämä on tehty enkunkokeessa, kun koeaikaa oli liikaa :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot