Arvioivat silmät kuvastuvat
paljastaen karvaan pettymyksesi
Sipaiset hapsottavat hiuksesi kasvoilta
ja sormesi liukuu arville
karvaille uhrilahjoille kauneudellesi
taitamattomalle veitselle menetetylle
Käännät peilin nurinperin
ja myönnät olevasi ruma
Selite:
minuuttiruno :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi