Lupaudut keräämään kollaasin
väreistä silmieni edessä
Kutsut kanssasi pakanakinkereille
kuolevan kaupungin torille
Mutta kello nauraa vatsalleni
kaaduttuani sen päälle katuojassa
Päätän mennä nukkumaan
kun Konstantinopolissa alkaa sataa
Selite:
niin se vaan on.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi