Liikaa vanhoja valokuvia, muistoja
nykyhetkestä.
Mitä oli, on ollut, onko vielä?
Milloin tietää, kun on tullut
aika mennä eteenpäin?
Tule kun näet verhoni avoinna,
jätän ikkunan auki.
Takaisin luoksemme
...rakkaus.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana!!! <3
Tykkäsin, hienoa kielikuvaa.