Luikkaita kiviä
laiturin nokassa,
järvenselällä jäätyneet
vaahtopäät.
Lämmin valo leikittelee
jääkristalleissa, timanttipölyssä.
Rantapetäjässä kisuavat
pienet oravat,
kuin vastarakastuneet.
Katselen niitä haikeana.
Ollapa orava.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana,keveän haikea..Tunnelmaan voi uppoutua,niin elävästi kuvasit sen.Kaunis syysaamun pakkasen makuinen runosi.
Ihana,keveän haikea..Tunnelmaan voi uppoutua,niin elävästi kuvasit sen.Kaunis syysaamun pakkasen makuinen runosi.