Sinä tatuoit minuun sormenjälkesi

Runoilija Aniano

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olla nainen.. Siunaus vaiko kirous? ;)
 

Sinä nöyryytit minua
- ja minä kaipaan syliäsi

Sinä petit minua
- ja minä rakastan sinua

Sinä tatuoit minuun sormenjälkesi.

Olisivatko silmäsi särkyneet, jos olisit edes
kerran antanut katsoa syvemmälle?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot