Haalistuu

Runoilija accidentshappen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 15:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katastrofin jälkeisiä ensioireita

 
Oon kirjoittanut näitä sanoja kymmenen vuotta
Rivejä ei-kenellekään

Susta ne lähti
Nyt muistikuva alkaa haalistuu

Korkeintaan unissa nään sut

Kai mä edelleen koitan määrittää
itseäni sun jälkeen
et kuka tää on

En tainnut tietää ennenkään
nyt oon vaan vähän enemmän rikki
kuin ennen sua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavia mietteitä, jatkossa toivon kaiken menevän hyvin <3
<3
 

Käyttäjän kaikki runot