Kadehdit
mun muka uraa
Menestystä
Olit mustasukkainen
mun menoista
Kritisoit, kerroit
miten en osaa
Mitään
Et kehunut nätiksi
mut pidin siitä
ettet imarrellut
Pidin kai haasteesta
pidän edelleen
Helppo on
yhtäkuin tylsä
Saavuttamaton
haluttavaa, tavoiteltavaa
ja sit ei kuitenkaan
Pettymys on tae
siihen voi luottaa
Pehmeä peitto
Tuuduttaudun
tähän taas
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit