Ei ole vastauksia
vaan kysymyksiä
Mulle jäi vaan
sulta opittuja tapoja
Musiikki jota kuunneltiin
Tää kulunut t-paita
Käytetty sydän
Marraskuu tulee jatkossa
olemaan pimeämpi
kuin koskaan
aikaisemmin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ikävästä asiasta
sai tuo marrskuun mörkö aikaan sen hyvän että
tuli upean runon