Istua kuistilla ja juoda kahvia

Runoilija puupu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2014
Viimeksi paikalla: 5.8.2024 7:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1989

 

Haluan kodin.

Jossa on paljon ikkunoita.
Ja piha
missä on yrttipuutarha
ja paikka, missä paistaa makkaraa.
Ja pieni puutarha.

Siellä kasvaa mansikoita, vadelmia ja karhunvatukoita.
Raparperia, pensasmustikkaa, karviaisia.
Ainakin mustia viinimarjoja.

Aurinko paistaa jokaiseta ikkunasta,
vuorollaan.
Päivät on haaveita
ja illat unelmia.

Se olisi minun kotini.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivoja haaveita, kiva runo niistä. Hyvinkin myös mahdollisia...
hyvän mielen runo kuin täydellinen aurinkovuorokausi rakkaansa kanssa.
Meillä on lähes näin, osaksi jopa sentään hieman toisnkin päin.
Maalasit kaiken sanoillasi silmieni eteen.

Ihana kuva <3

Onnellinen tunnelma runossa <3

Aina pitää unelmoida <3
 

Käyttäjän kaikki runot