Katkerruno

Runoilija puupu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2014
Viimeksi paikalla: 5.8.2024 7:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1989

 

 

 


Raahaudun



Selkä raapii vasten juuria


kiviä, kantoja, neulasia


käpyjä, oksia, varpuja
 

 


Näen vain matoja


rumia kuoriaisia


muurahaisia 


toukkia, tuhatjalkaisia

 



Oksettaa tämä kaikki


kun hammasta puree 


myrkkyä tihkuu mieli


silloin vaarallisin kaikista on kieli

 



Ylhäällä korkealla paiste


puiden latvoissa


hellii vain valittuja

 

 

Silti

 


Kudon verkon


muuraan kolon


kivien väliin


kylmään
 


Mä jään


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne, hyvin monelle Juhannuspäivänä, mutta selvitään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot