Tupakoin edelleen liikaa
Mutta sitäkin vähensin älyttömästi!
Juomiseni on vähentynyt
monta kertaa pienemmäksi
Opin taas syömään
Kahvinkulutuskin puolittui
Lopetin ikuiset irtosuhteet
Ja vakiinnuin
Pyhimyshän minusta on tullut
Ja nyt on IHANA elämä!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi