Toinen miehistä jumaloi maata mun jalkojen alla
Toinen halveeksii
Toisen mielestä olen kaunotar
Toisen mielestä likainen ja paha
Toinen halaa ja suutelee
Toinen tönii jaa satuttaa
Toisen viereen käperryn nukkumaan
Toisen vieressä makaan alasti peloissani aamuun asti
Mihin mä muita miehiä kaipaisin,
kun sussa on kaksi yhdessä
Silti rakastan sua kuin hullu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi