Kuljet nahkatakissa ja bootseissa
Mä olin rohkea kun käveltiin Kallion yössä
Verhot tekee huoneesta punertavan
Istuin leveällä ikkunalaudalla niiden takana turvassa
Talvisin viima tuntui pienestä raosta alaselässä
Ja kun meinasit satuttaa, sinne eksyi katse
Poltettiin ketjussa sun keittiössäs
Unohdettiin avata ikkuna
Pakasteranskalaisten tuoksu valtasi koko keittiön
Joskus kauan sitten laulettiin yhdessä Hectoria
Enää en käy sulla kylässä
Ei puhuta enää kirjoista ja leffoista
Silloin kerran soitin humalassa, itkin
Enää en uskalla soittaa
Vaikka hirveästi haluaisin
Kämpänkin seinien takana kasvaa homevaurio
Mulla on isää ikävä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi