Minä avasin kirjan
joka kertoi sinusta
Kauhuissani luin elämäsi
taistot, voitot
ja salamat kirkkaalta taivaalta
Valkoiset lumihiutaleet ihollasi
Niitä minä kaipaan
Ja niin kuin se lumi on valkeaa
on sielusi kärsinyt
Voi
istu lapsi!
Anna
itsellesi mahdollisuus hengästyä
ja katso ympärillesi
Ymmärrä
sanani ja rakkauteni
sekä valheet joihin hukuttaudut
Nuku
ja anna sielusi juosta metsän siimeksessä
vailla huolen häivää
onnellisena
mitään muuta tietämättä
Selite:
hyvää joulua mira. 24.12.2008
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi