R.I.P. 11.12.2007

Runoilija Lycantrophy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Why do we kill people who kill people to show people that killing people is wrong?
 

Nyt olet poissa,
Viimein.
Odotin tätä hetkeä vuosia,
Koskaan sitä saamatta.
Nyt, kun viimein saimme asiat puhuttua,
Riidat sovittua.
Päätit pudota,
Helvettiisi kadota.
Voin kuvitella Allan ilmeen,
Kasvoista kuvastuvan tuskan.
Kun hän kuuli olohuoneesta rysähdyksen,
Tuli paikalle.
Makasit siinä liikkumatta,
Hengittämättä.
Alla tiesi kuulemma jo,
Että olit poissa.
Sinua surtiin,
Puolestasi itkettiin.
Päivittäin kysyin itseltäni mielessä,
Miksi?
En sen takia,
Että olit poissa.
Vaan sen takia,
Koska en tajunnut miksi kukaan itkee kaltaisesi hirviön takia.
Tulin hautajaisiisi,
Halusin pois.
Jouduin esittämään että välitän,
Mutta hei; Tiesithän sinä sen,
En minä sinusta välitä.
Jouduin kantamaan arkkuasi,
Laskemaan sinut haudan lepoon.
Arvaa vain,
Tekikö mieleni pudottaa sinut.
Minulle sanottiin aina,
Että suren sinua kun olet poissa.
Että vaikka vihaan sinua,
Olet isäni.
Ja kun viimein kuolet,
Tajuan mitä menetin.
Nyt neljä kuukautta kuolemasi jälkeen,
Mitä menetin?
En mitään,
Olet kadottanut itsesi jo vuosia sitten,
Ja siten kadottanut paikkasi elämässäni.
Yritin etsiä ja etsiä tunteita sinua kohtaan,
Mutta mitä löysin.
Tyhjyyden.

Olet poissa konkreettisesti,
Mutta se oli vain kuoresi joka luhistui,
Itse olet kuollut aikoja sitten.
Jää hyvästi, nähtäväksi jää,
Saako edes kiirastuli sieluasi puhtaaksi.

Selite: 
tosiaan, en ole vieläkään herännyt ihmisten lupailemaan tunnekuohuun ja suruun siitä että oma isäni kuoli. Ehkä vielä joskus. Ja tuo voi kuulostaa kamalalta, mutta jos olisitte tunteneet hänet edes puoliksi niin hyvin kuin minä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ymmärrän tunteesi vaarini poismenossa koin saman kuin sinä. Sanattomaksi vetää <3

Ymmärrän tunteesi vaarini poismenossa koin saman kuin sinä. Sanattomaksi vetää <3

 

Käyttäjän kaikki runot