Benjamin

Runoilija Lycantrophy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Why do we kill people who kill people to show people that killing people is wrong?
 

En aina tajua sinua,
Pidän sinusta,
Vihaan sinua,
Ei,
Pidän sinusta,
Rakastan sinua,
Sisarenani,
Mutta olet liian etäinen,
Vihaat maailmaa,
Näet sen liian negatiivisena,
Haukut itseäsi,
Annat muiden haukkua sinua,
Et ota kehuja kuuleviin korviin,
Luulet vain että kaikki on paskaa,
Sonja,
Sinäkin olet ihminen,
Ala elää sen mukaan,
Äläkä sen,
Mitä isäsi sanoo,
Äläkä sen,
Mitä äitisi käskee,
Äläkä sen,
Mitä sinulta odotetaan,
Ole itsesi,
Älä stressaa kaikesta niin paljon,
Uhmaa käskyjä,
Mutta älä liikaa,
Monet ongelmasi olet itse aiheuttanut,
Sanot että sinulla on vaikeaa,
Mutta katsoisit tarkemmin,
Elämässäsi on valoakin,
OTA JO ITSEÄSI NISKASTA!
SE EI OLE NIIN VAIKEAA!
Pyydän,
Jätä se veitsi rauhaan,
Opi rakastamaan itseäsi,
Kuuntele kerrankin tätä turhaa paskaa,
Mitä sinulle tolkutan,
Tajua jo,
Että olet nätti,
Että sinullekkin on joku,
Että sinullakin on tulevaisuus,
Äläkä vain heti ensimmäisen kynnyksen kohalla luovuta,
Koska aina kun aloitat alusta,
Törmäät taas siihen samaan kynnykseen,
Ja taas olet samassa pisteessä...

Olet helvetin tärkeä meille,
Tajua se jo!

Selite: 
jooh... ._.
Kategoria: 
 

Kommentit

Semmonen se mein sunja on.
Osaat. oot ihan tyhmä 8<

 

Käyttäjän kaikki runot