Terhi

Runoilija Lycantrophy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Why do we kill people who kill people to show people that killing people is wrong?
 

Olet hassu,
Olet söpö,
Olet kaunis,
Olet kuin pikkusisko,
Mitä minulle ei suotu.
Olet tärkeä,
Miksi?
En edes tunne sinua,
En tiedä sinusta,
Luulen tietäväni,
Mutta silti,
En tiedä mitään,
Mistään,
Miksihän silti tuntuu,
Että olisin tuntenut sinut aina.
Isoveljesi saanen olla?

Selite: 
mm..
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpöä.

Ahihih 8)
Kiitos? ;o

Tunnet nää jonkin verran.

Saat saat ;<

 

Käyttäjän kaikki runot