Leijunko turhaan pilvissä,
mietin, oletko sinä kiinnostunut
, en minä hetkessä ajattele, että
minuun rakastut,
kuviasi katsellessani sisälläni jotain
muuttuu, sydän täynnä kiitosta
sinusta, sinun läheisyytesi lämmittää,
saat minut hymyilemään, iloitsemaan,
kaipaan sinua, sinun läheisyytesi,
odotan taas kohtaavani sinut,
niin tutustua sinuun haluaisin,
tiedä en mitä minusta ajattelet,
puheittesi perusteella kuitenkin, mietin
välitätkö minusta kaverina ,
onko ajatukseksi samansuuntaiset minusta,
vastausta kysymykseeni odotan, ja ajallaan se vielä tulee,
sinua niin kauan odottanut oon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihanaa
pidin