Elää kanssasi saan,
rakkaudessasi vaellan,
minne ikinä menisinkin,
sinua kiittää tahdon,
elämästäni kunnia,
kuuluu sinulle,
En elämää
ilman sinua kuvitella
saata, koko sydämestäni
elää tahdon,
sinulle vain
sinulle yksin,
en muita kaipaa,
sinä elämän loit,
sinua siitä kiittää
saan,
joka hetki ,
joka päivä
ei mahtavampaa ole
suurin kaikista olet,
kunnia yksin sinulle,
minne ikinä menenkin,
vuorien yli kulkisin,
merten taakse menisin,
seuraat kaikkialle,
suuruutesi mahtava on,
elämää ilman sinua
kuvitella en saata
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi