Aamulla herätessäni,
sinä mielessäni olet,
sinuun ajatukseni kääntyvät,
hetkiä yhdessä ajattelen,
myöntää voin,
ihastunut ehkä olen,
odotan, että sinut taas
nähdä saan,
en ennen ole kuullut
kenenkään suusta
sitä mitä sinä minulle sanoit,
odotan, että saisin tuntea sinun
kätesi ympärilläni, halaavan minua,
sulkevan syliisi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista