Erossa sinun luotasi olin,
ymmärystäsi vailla,
katkera sydämeni oli,
kuitenkin sinulle
kelpaan,
Johdatat tahtosi mukaan,
Onneni on olla
lähelläsi,
Sinuun turvata saan,
Kohotamme kätemme ylistykseen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi