Rakkauden kehto
hiljaa meidät uneen tuudittaa,
josta ei haluta herätä
Siihen on hyvä nukahtaa
eikä syli kylmene koskaan
Valkeat uuttukyyhkyt
laulavat vaimealla,
vahvan rauhoittavalla äänellä
ne meitä suojelevat
eikä kaunis sointi koskaan lakkaa
Kauneimmat kuurankukkamme
yhdessä piirrämme,
sillä meillä on taito
Emme tarvitse taikapölyä
eikä lumihuntumme sulanut koskaan
Selite:
<small>Pitkästä aikaa täällä</small>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis kaunis :) <3 suosikkeihin :)