Aurinko ei paistanut tänään
Pilvetkin pysyivät paikoillaan
ja minä en ymmärrä
Lapsosen kasvoista ei kipua näy
Ei hänen silmiään kyyneleet peitä
musta huntu langetettiin
Suojelusenkelin murhasivat
Eivät tytön ylle edes sädekehää jättäneet
ja minä vihaan
Taivaan tähdet sammuvat,
eikä kukaan pidä huolta tytöstä,
joka yksin pelkää pimeässä
kädet eivät yltäneet
Liean jalkaan sai
ruman syntymämerkin,
jota vuodet eivät voi pois pyyhkiä
nauru ei lakkaa
Ja tyttö katsoo
sinisilmillään
miten elämä hältä vietiin pois
ja taivas itkee
Selite:
"Minä suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä.
Ei ole sellaista pimeää, jota minun hento käteni ei torjuisi."
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvin suloinen <3
Niin kaunis, että melkein tuli kyyneleet silmiin.
Hyvin suloinen <3
Niin kaunis, että melkein tuli kyyneleet silmiin.