Allekirjoittanut: yhäkö rakkaasi?

Runoilija LangennutEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsesi pahin vihollinen olet, sinä sen kaiken teet ja kaiken tuhoat.

"One wing frozen - one left to be found" Machine Men


"Leikkikäämme nyt sokkoleikkiä.
Jos kätkeytyisit sydämeeni,
sinua ei olisi vaikea löytää.
Mutta jos kätkeytyisit omaan kuoreesi,
turha olisi kenenkään yrittää sinua etsiä."

-Kahil Gibran-



KIITÄN ARVOSTELIOITA!
 

Ethän satuta minua
Älä satuta minua
Ethän tee sitä
Sillä silloin minäkin satutan sinua.

Silloin minäkin satutan
Enkä sitä halua
Tulen kuitenkin pakon edessä,
itseni itseäni vaatiessa ja
toteltaessa sen tekemään

Valitettavasti osaan satuttaa niin,
että molempia kaduttaa
Katumukseni on kuitenkin vain hetkellistä
Sillä minä tulen näin ja voitan

Minä voitan
Joten pyydän,
itsesi ja meidän takia
älä tee sitä
Älä astu sille harhaanjohtavalle tielle

Sillä sieltä et pois löydä
ja minä odotan tien päässä
ja tuhoan sinut
Vaistoni voimakas ohjaa
taiston voittoon

Heikko en edes rakkauden
takia aio olla
Enkä loppua sinulle halua

joten lupaathan

Rakastathan sävyttäen kohtalomme uudelleen

Selite: 
Tekstiä eilen ennen silmien painumista yöksi kiinni...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot