ota minut mukaan

Runoilija pixelove

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuoksusi vangitsee minut tänne,

en halua lähteä pois, koska sylisi on lämmin.

Kosketuksesi salpauttavat hengitykseni,

äänesi saa maailmani lentämään avaruuteen,

kunnes silmäsi vetävät minut takaisin.

Kätesi sopii omaani, haluan olla täällä aina,

vain ajatus sinusta on minulle morphiinia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

niin kaunista luettavaa tämä runosi,aivan ihana!

ihanaa tunnetta. kaunis teos :)

Ihana.

niin kaunista luettavaa tämä runosi,aivan ihana!

ihanaa tunnetta. kaunis teos :)

 

Käyttäjän kaikki runot