jos tahdot niin

Runoilija pixelove

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silität hiuksiani tehden niistä silkkiä, katsot silmiini saaden ne säkenöimään kuin kristalli.
Nostat hymyn huulilleni ja saat minut laulamaan kirkkaammin kuin aiemmin,
tänään olen prinsessa ja sinä huomaat minut kauniimpana kuin koskaan.

Saat minut loistamaan kuin pieni enkeli,
nyt pyydän; voisiko aina olla näin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot