Kun musta maailma
kasvattaa mustuuttaan
maailmani on musta
ja olen vasta nuori
pistää miettimään
miten mustaksi
kaikki vielä muuttuu
kuollessani
Vai muuttuuko kaikki
kenties valkoiseksi
puhtaaksi
kun kaikki paska on
haudan pimennossa
Selite:
koen eläväni mustassa maailmassa..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä runo ;))
Vahva, hyvä runo
hyvä
hyvä runo ;))
Vahva, hyvä runo
hyvä