Kulkisin vaikka läpi vuorien
jos en muuten luoksesi pääsisi
Maalaisin pirut tauluun kiinni
jotka maailmasi sotkee
Tatuoisin kasvosi käsivarteeni
jotta taivas olisi aina mukana
Maailman täydeltä maata, ilmaa, vettä
ja sinä olet taivas
Selite:
pitkän tauon jälkeen päätin Janin ehdotuksella julkaista tämän :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi