Katsellaanko yhdessä
auringonnousua
katsoisin mieluummin
auringonlaskua
mutta sinun takia
haluan olla positiivisempi
Sillä auringonnousu
edustaa minulle
uutta alkua
ja auringonlasku puolestaan
kuolemaa
Selite:
Janille <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana :)
aivan ihana temmaa kumpaankin. molemmat ovat tosi kauniita silloin aurinko nousee tai laskee
itse katselen mielelläni.
kaunis runo tunteineen! tosi upeaa tekstiä :)