Todellisuus katoaa yhden napin painalluksella. Kun avaan vihreät silmäni ja kallistan hopeista päätäni, kysyn itseltäni vain yhden kysymyksen; olenko jo riittävän hyvä?
Kävelen mustassa nahkassa, joka tuntuu iholta - patsastelen muiden maailmojen läpi...
Mua ei haittaa, jos joku sanoo että mun lauseissa ei oo riittävästi taukoja.
Putoan aina jaloilleni.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi