olen liian tottunut sinuun ihoosi ja tuoksuusi
jota en haluaisi koskaan pestä pois minusta
osaan kaikki lauseesi ulkoa ja käsivarsiesi suonet muodostavat tutun kartan
kaikki sinussa saa minut sekaisin
ja äkkiä näen jotain, mitä en ole koskaan pelännyt
näen sinut ja niskasi raapimisjäljet jotka aiheutin
onko tosiaan niin,
että jos minä haluan ja rakastan, en kuitenkaan voi tehdä niin sinunkin puolestasi?
Selite:
rompopopom rompopopom rompopopom
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin se juuri on, rakkauden tuskallinen totuus. Sen kanssa on elettävä. Hieno runo.
Man down?
hyvin kaunista, vertauskuvallista, eloisaa, kiinnostavasti etenevää - sanat ei riitä!
lopetus pysäyttävä, oivallus ja totuus