en tiedä miksi halusin poistaa kaikki puhelinnumerot kerran
silloin taisin olla yksin omenakynttilöiden ja 1000:n palan palapelin kanssa
-vähän niinkuin elämä
halusin kuunnella ja laulaa kaikki rakkauslaulu
kerran taisin tanssia kävellessäni hymyillen
vieläkin haluan hyppiä sadettajien alla kanssasi
kuivatta hiukset kolmen M:n avo BMW:n kyydissä
olla sinun ainoasi
Selite:
tänään on nukkuMatti hukassa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi