aamut kanssasi määrittelevät olemassaoloni
olen meinannut monta kertaa sanoa olevani rakastunut
olenhan melkein tukehtunut takiasi
en halunnut pestä sinua pois hiuksien takuista tai vaatteista hunajamaidolla
en tekemäsi jäljen vatsasta katoavan
haluaisinkin sinun lukevan päiväkirjaani jos se saa sinut rakastamaan minua
olen hukassa ja tietämätön
en siksi, koska en tiedä mitä haluan
vaan siksi, koska tiedän mitä en halua
olla ilman sinua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Söpöä:)
kivalla tavalla kirjoitettu. Pidän.
Herkkää ja kaunista!