Äiti

Runoilija Joelartturi

Vastahan opettelimme
ensiaskeleita

minä päättäväisenä
huojuin syliisi
ja me nauroimme

vastahan opettelimme
kasvukipuja

minä päättäväisenä
huojuin syliisi
ja me itkimme

vastahan opettelin
aikuistumista

minä päättäväisenä 
huojuin sylistäsi
ja sinä itkit

nyt opettelen surua
jatkamaan päättäväisenä
ilman sinua

ja voi äiti minä itken

itken
ja opettelen elämään
niin ettei koskaan enää ole
sitä mahdollisimman huonoa hetkeä 

sille kun soitat

 
Selite: 
Äitini Laila Lampinen-Hietikon muistolle. 5.3.1962 - 29.3.2022
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih! ;( Voimia surun keskellä!
Kiitos <3
Otan syvästi osaa suureen suruusi, ajan myötä voi helpottaa.
Kiitos <3
❤️💔
Voi kuinka koskettavan kaunis ja herkkä runo. Otan osaa suruusi.
Kiitos<3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot