Yksiöön unohdettu koira

Runoilija Joelartturi

Toisinaan kullini on kuin
yksiöön unohdettu koira
 
luoja että se haluaa reisiesi väliin
rikkomaan siveyslautakunnan perustuslakia
 
Toisinaan kullini on kuin
heikkoihin jäihin hukkuva hirvi
 
sääliksi käy
mutta pieni on ihminen sitä auttamaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huomiota herättäviä ajatuksia.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot