Kesä

Runoilija Joelartturi

Menneitä ovat
marraskuun pimeät päivät

hellästi huurtuva aamukaste
ja vertasi janoavat hyttyset
huomista

niiden kanssa 
istua ihollesi 
juomaan sinua

kaipaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaus on ihana tunne, kyllä se kesäkin vielä saapuu <3 
Kaipauksesta kauniisti. Kesää odotellessa...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot