Vuosikymmen

Runoilija Joelartturi

Katsoin taivaalle
ja näin maailman väreissä
kun putosit sieltä syliini
 
yhtäkkiä siinä missä eilen oli tyhjyys
kasvoi merkitys
 
Tänään ihollasi heijastuu
jokainen vihani, suruni ja rakkauteni spektri
vuosikymmenen mitassa
 
ja unituhinassasi 
tuttua turvallista arkisuutta
 
 
vaikka olen mielikuvituksissani
mereen kyllästynyt merimies
niin jokin sinussa saa
päivä päivältä
ilta illalta
yö yöltä
aamu aamulta 

yhä rakastumaan
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joissakin vain on "sitä jotakin", joka saa rakastumaan.
Kaunis rakkausruno!
Kiitos:)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot