Rakkautta

Runoilija elämänpyörä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajonneita unelmia mahtuu
historiaan, mutta ilman niitä en 
olisi kasvanut isoksikaan
 
Älä yritä muodostaa

pihkasta korua minulle
kun et edes sanaa

rakkautta


osaa oikein lausua..
Katso sisäisen peilisi

toiselle puolelle,


"minne olet kasvosi kadottanut?"


Päästä sielusi kerrankin
hirttosolmusta,

ja anna minun tuntea
se palava rakkaus.

Joka kuuluu sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. Todella hyvin muotoiltu^^

Kylläpä kirjoittelet herkän kauniisti. Sanot mitä ajattelet.

Kertakaikkisesti upea ja kaunis runo! :>

upeasti kirjotettu. tykkäsin valtavasti tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot