*Se suomalainen sauna*

Runoilija elämänpyörä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajonneita unelmia mahtuu
historiaan, mutta ilman niitä en 
olisi kasvanut isoksikaan
 

Reippaat askelet

kohti hirsisaunaa

uikkarit päälle

ja lauteille

niin kiuas ottaa vastaan

vettä

kuin koivu hiirenkorvat.

ajatus lepää saunassa.

hikinen, mutta rentoutunut olo

ja sitten uimaan

ensin varpaan kosketus veden pintaan

sitten laiturilta vauhtia, ja


~PLUMPS!~



äkillinen nousu

ja nopea juoksu takaisin saunaan

Vastalla pari rivakkaa iskua

ja kuollut iho pois

Pesu terva-shamppoolla

ja järvivettä päälle

Selite: 
saunassa oloa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot