Lumiukko

Runoilija elämänpyörä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajonneita unelmia mahtuu
historiaan, mutta ilman niitä en 
olisi kasvanut isoksikaan
 

Tulit, hymyilit.
Annoit sieluni rakastua
omaasi.
Se oli tilaisuutesi.
Poltit sieluni ilkeillä
sanoillasi.
..korvike..korvike..


Rikoit sydämeni pöydän
kulmaan.
Pilkkeen silmäkulmassa
jäädytit hankeen.
Paistoit minut sisäisellä
auringollasi, olin vain sinun
orja, lumiukkosi.

Selite: 
<font color="red"En ole itse kokenut, onneksi tällaista. Mutta halusin pukea sanoiksi tunteen, kun joku ei oikeasti välitä. kommenttia :> </font>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot