Karuselli

Runoilija elämänpyörä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajonneita unelmia mahtuu
historiaan, mutta ilman niitä en 
olisi kasvanut isoksikaan
 

Pyörii,pyörii,pyörii

Elämä.
Samojen asioiden
ympärillä.

elää menneisyydessä.

Se sama pelottava karuselli,
johon laitetaan rahaa.
Ettei pääse koskaan pois.

Selite: 
---
Kategoria: 
 

Kommentit

voi että! niin upea ettei oikein tule nyt sanoja mieleen! hianosti kuvailtu tuo elämän karuselli! kertakaikkisesti :)

Tässä runossa on hieno oivallus! Tykkäsin myös tuosta sinun voikukka runosta. :)

Olet kertonut taitavasti, miten elämä voi pyöriä kuin karuselli. Puhuttelevasti kirjoitat miten pelottavat karuselli, johon laitetaan rahaa. Ettei pääse koskaan pois.

Tulee mieleen katkeruuskin, joka voi ruokkia itseään kasvamaan ja samalla syömään sisintä. Myös monta muuta asiaa nousee esille ja onkin hienoa, että et ole valmiiksi selittänyt.
Pidin todella:))))

Upea. Ei voi muuta sanoa. <33

Pitää uskaltaa hypätä pois, mutta hyvin kuvaat tunnetta, pelkoa siitä, ettei koskaan pääse menneisyyden kierteestä pois.

lahjakas ajatus tässä. asia, jota itsekin olen juuri tässä tänäänkin miettinyt.
ja kiitokset.

 

Käyttäjän kaikki runot