Mitä väliä millään enää on
kun ikkunan takana seisoo siivekäs olento?
Onko se kuoleman enkeli?
Vai kenties pelkkä harhakuva,
toive päästä pois sydämeni surusta?
Mitä väliä enää,
jos ei pysty enää itkemään
ei vuodattamaan poskelle edes yhtä kyyneltä?
Selite:
Ei näin!
Mutta...
Oli pakko laittaa se näin. Muokkaan sitä sitten myöhemmin. :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit