Kiitos ystäväni
niistä päivistä jolloin
olisin ollut yksin ilman sinua.
Kiitos
ettei minun tarvinnut itkeä
katkeruuttani verisiä kyyneliä.
Vaikka maailma ja merien myrskyt
kutsuivat sinut luotani pois
me kohtaamme jälleen.
Silloin polkumme päätyvät yhteen kun
ilta-aurinko on pelkkää kultaa
ja maa muutakin kuin routaa.
Silloin
kun olen jo unohtanut nimesi
ja itse aika on pysähtynyt.
Ei minun tarvitse edes odottaa
sillä tiedän että joskus nauran
kuin nuoruudessani kerran.
Ei yksikään paha sana
satuta minua silloin enää
olemmehan ystäviä ja yhdessä ikuisesti.
Selite:
Olin näkemässä hyvää unta kun tämän takia piti herätä. Ei siinä, kun inspis iskee se on noustava jos haluaa muistaa sen jälkeen päin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit