Minä rakastan sinua.
Sinun kanssasi aika lentää
ja perhoset vatsassani herää.
Mielessäni olemme yhdessä aina
ruusujen, auringon suudeltavina.
Päällemme sataa keijupölyä kimaltavaa
ripaus taikaa vahvistavaa.
Hymyt kasvoilla loistaa
on meillä sydämissä kultaa.
Minä rakastan sinua.
Selite:
Pieni iltainspiraatio. Pitkästä aikaa runosuoni sykkii. Ihanaa!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit